Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Nyt saatavilla myös Netvisor -toiminnanohjausjärjestelmä!

Asiakasvaatimusten ja -tarpeiden kasvaessa, Edustustili on lisännyt valikoimaansa Netvisor -toiminnanohjausjärjestelmän, jotta voimme tarjota entistä kattavampaa palvelua ja vastata kasvaneeseen kysyntään.

Netvisor on nykyaikainen ja monipuoliset ominaisuudet tarjoava järjestelmä kaiken kokoisten yritysten sähköiseen taloushallintoon – kaikki tarvittava yhdessä luotettavassa pilvipalvelussa. Netvisor toimii täysin reaaliaikaisesti ja takaa saumattoman yhteyden yrityksen eri toimintojen välille. Netvisor on luonut kuusi valmista palvelupakettia selkeällä hinnoittelulla, joista löytyy juuri sinulle sopiva yrityksesi koosta riippumatta. Kaikkiin palvelupaketteihin on mahdollista sisällyttää palkkahallinto, minkä lisäksi niihin sisältyy aina rajaton määrä käyttäjiä ja ilmaiset mobiilisovellukset.

  • Basic -palvelupaketti tarjoaa sähköisen kirjanpidon, raportoinnin sekä pankkiyhteydet pienemmille yrityksille, joiden toiminta on vähäisempää. Sähköinen myyntilaskutus sekä sähköisten ostolaskujen vastaanottaminen on maksullista.
  • Core -palvelupaketti mahdollistaa automatisoidun taloushallinnon yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa muuhun yritystoimintaan. Palvelupaketti sisältää sähköisen taloushallinnon lisäksi myös sähköiset myynti- ja ostolaskut suoraan järjestelmään.
  • Professional -palvelupaketti tarjoaa täysin automatisoidun ja sähköisen taloushallinnon lisäksi modernit ohjelmistorajapinnat, jotka mahdollistavat integraatiot lukuisiin eri sovelluksiin. Paketti sopii hyvin isommille yrityksille, joilla on käytössään mahdollisesti useampia eri sovelluksia, joiden hallinta kuluttaa turhaa aikaa muulta yritystoiminnalta.
  • Premium -palvelupaketti sisältää kaiken, mitä taloushallintojärjestelmältä voi odottaa. Palvelupaketti mahdollistaa yrityksen automatisoidun taloushallinnon sekä täysin sähköisen kirjanpidon. Ohjelmistorajapintojen lisäksi palvelupaketti sisältää kattavan tuote- ja varastohallinnan.

Kolme syytä valita Netvisor

+ Yksi Netvisorin suurimmista eduista on täysin maksuttomat mobiilisovellukset, jotka kuuluvat jokaiseen palvelupakettiin. Mobiilisovelluksilla voit hoitaa yrityksen laskuja, seurata talouden tilaa tai kirjata työtunnit mistä tahansa ja milloin tahansa – vaikka kesämökin laiturilta.

+ Netvisor mahdollistaa yli 200 valmiiksi integroitua lisäpalvelua, joiden avulla saat koottua helposti haluamasi ohjelmistokokonaisuuden. Valmiiksi integroituihin lisäpalveluihin kuuluu esimerkiksi Shopify, Restolution ja eTasku. Voit katsoa kaikki valmiit integraatiot tästä.

+ Netvisor tarjoaa markkinoiden korkeimman automaatioasteen. Taloushallinnon rutiinitöiden automatisointi säästää aikaa niin sinulta kuin kirjanpitäjältäsi, jolloin pystymme palvelemaan sinua tehokkaammin muissa tarvitsemissasi taloushallinnonasioissa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja etsitään yrityksellesi sopivin sähköisen taloushallinnon ratkaisu!

Related Posts