Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Eroon paperien pyörittelystä valitsemalla eTasku!

Hei yrittäjä! Oletko kyllästynyt säilyttämään kuittisi ja toimittamaan ne joka kuukausi tilitoimistoosi? Saatko kirjanpitäjältäsi huomautuksia rypistyneistä ja myöhässä saapuvista tositteista? eTaskun avulla voit toimittaa kaiken yrityksesi aineiston sähköisesti kirjanpitäjällesi silloin kuin sinulle parhaiten sopii ja säästää aikaasi muuhun yritystoimintaan.

Edustustili tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nykyaikaiseen eTaskuun, mikä säästää aikaa niin sinulta kuin kirjanpitäjältäsi. eTaskun avulla säästyt turhalta kuittien säästämiseltä ja tilitoimistoon toimittamiselta, sillä pystyt kuvaamaan ne vaikka saman tien ja kuitti päätyy kirjanpitäjällesi ajallaan. eTasku on käytössä jo yli 20 000 yrityksessä toimialasta tai koosta riippumatta ja tyytyväisiä asiakkaita on tuhansia. Voit tutustua eTaskun asiakaskokemuksiin tästä.

eTaskulla on mahdollista:

  • Kuvata kuitit kirjanpitoon vaivattomasti mobiilisovelluksella – tositteen toimittaminen ei ole koskaan ollut nopeampaa. Avaa eTaskun sovellus, ota kuva kuitista ja lähetä se kirjanpitoon.
  • Hoitaa matkalaskut missä tahansa – eTaskulla hoidat matkalaskut helposti ja nopeasti vaikka vielä reissussa ollessasi. Matkalaskusovelluksella kirjaat kilometrikorvaukset ja päivärahat muutamassa minuutissa.
  • Vastaanottaa eKuitteja aktivoimalla ReceiptHeron – unohda paperiset kuitit kokonaan. ReceiptHero mahdollistaa kuitin siirtymisen täysin sähköisesti eTaskun käyttäjätilillesi.
  • Pitää yrityksen kaikki dokumentit tallessa – voit tallentaa eTaskuun myös yrityksesi muut dokumentit, kuten esimerkiksi palkkatiedot ja ostolaskut.

Asiakkaiden pääsääntöinen käyttö tapahtuu eTaskun yksinkertaisella mobiilisovelluksella, jolla kuvaat kuitit ja teet matkalaskut helposti missä tahansa. Jos käytössäsi ei ole muita tarjoamiamme sähköisiä sovelluksia, voit toimittaa eTaskun avulla kaiken kirjanpitoaineistosi vaivattomasti kuvaamalla kaikki tositteesi kirjanpitäjäsi saataville. Käyttöönottaminen on helppoa ja nopeaa – ole yhteydessä kirjanpitäjääsi Edustustilillä ja lisäämme yrityksesi eTaskun asiakkaaksi, minkä jälkeen saat kutsun eTaskun käyttäjäksi. Nopean rekisteröitymisen jälkeen pääset kuvaamaan kuittejasi eTaskulla ja liittymään muiden tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. eTasku tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen maksuttoman 30 päivän kokeilujakson, minkä jälkeiseen hinnoitteluun voit tutustua tästä.

Related Posts