Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Referenssit

Suosituksia yhteistyökumppaneilta

Referenssit

Optoys Oy

Olemme suomalaiseen Fenno Optiikka -ketjuun kuuluva itsenäinen optikkoalan yritys. Myymme niin yksityishenkilöille kuin yrityksille yksilöllisesti suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja silmälaseja  ja näkökyvyn tarkastuksia. Meillä on myymälät Helsingissä Aleksanterinkadulla ja Ruoholahden kauppakeskuksessa.

Olemme olleet Edustustilin asiakkaita yrityksemme perustamisesta lähtien.

Toimitimme pitkään paperiaineiston toimistolle ja palvelu toimi mainiosti. Nyt olemme siirtyneet ostolaskujen osalta sähköiseen ostolaskujen kierrätykseen. Kaikki ostolaskut ohjautuvat suoraan kirjanpitäjälle, joka käsittelee ne meidän hyväksyttäväksi. Nyt täytyy todeta, että tämä on vapauttanut meille huomattavasti omaa aikaa niin yritystoiminnan kehittämiseen, kaupantekoon kuin vapaa-aikaankin.  Lisäksi sähköinen arkisto vapauttaa toimitilamme tehokkaampaan käyttöön.

Olemme saaneet yrityksen eri vaiheissa tärkeitä neuvoja päätöksenteon pohjaksi. Esim. kirjanpidosta meille toimitetaan kuukausittain myymälöiden omat tuloslaskelmat, mikä on ollut välttämätöntä tuloksen seuraamisen kannalta.

Olemme yrittäjinä kokeneet, että Edustustili on meidän näköinen ja  kokoinen toimija, jonka kanssa yhteistyö luonnistuu helposti. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että saamme selkokielisiä vastauksia kysymyksiimme ja siihen, että kuukausittain raportointi ja viranomaisilmoitukset on hoidettu ajallaan ja täsmällisesti.

Yrittäjänäkemys välittyy siten, että toimiston puolesta asiat hoidetaan meille yrittäjille verotehokkaasti.

Karri Wiman
toimitusjohtaja

Kaj Eklund
hallituksen pj

Rostek-Tekniikka Oy

Rostek-Tekniikka on henkilönostimiin ja putoamissuojainjärjestelmiin erikoistunut maahantuonti-, myynti- ja huolto-organisaatio. Toimipisteet meillä on 11 paikkakunnalla, joissa työllistämme alihankkijoineen yli viisikymmentä työntekijää. Toimimme täällä Suomessa maailman johtavan henkilönostinvalmistajan Terex / Genien auktorisoimana toimijana. Maahantuomme, suunnittelemme ja asennamme myös kansainvälisesti laadukkaat Latchways -putoamissuojainjärjestelmät.

Olemme tehneet yhteistyötä Edustustili Oy:n kanssa yhdeksänkymmentä luvun puolivälistä lähtien. Tänä aikana olemme ulkoistaneet tilitoimistolle sekä kirjanpidon että palkkahallinnon. Toiminta ja yhteistyö on ollut joustavaa ja täsmällistä sekä yhteydenpito jouhevaa. Toimintamme laajentuessa olemme yhteistyössä tilitoimiston kanssa sähköistäneet koko huollon ja myynnin toimintoprosessit taloushallintoon saakka. Käytössämme on yksi sovellusperhe, jossa koko toiminnanohjaus onnistuu joustavasti ilman eri ohjelmien rajapintoja. Samalla olemme voineet sopia niistä tehtävistä, joista haluamme itse ottaa vastuun ja ulkoistaa kirjanpitäjälle heidän ammattiosaamiseen liittyvät työt. Kun toimimme yhdessä kirjanpitäjän kanssa samalla sovelluksella voi sanoa, että yhteistyömme on samalla syventynyt kumppanuudeksi.

Tärkeää on ollut, että kaikkina näinä vuosina meillä on ollut luottamus toimiston tekemiseen ja tietotaitoon verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Monica Liiri
toimitusjohtaja

llves Solutions Oy

Ilves Solutions on vaativien IT-ratkaisujen toimittaja. Erikoisosaamistamme ovat tehokkaat verkon hakuratkaisut samoin kuin joustavat sisällönhallinnan ja -tuottamisen työkalut ja ratkaisut viestinnän tuottamiseen. Verkkopalveluiden luotettavat rajapintaintegraatiot ovat meille arkipäivää.

Vaihdoimme tilitoimistomme Edustustiliin vuonna 2013 suosituksen perusteella.

Olemme olleet tyytyväisiä niin täsmälliseen palveluun kuin henkilökohtaiseen ja joustavaan sekä aktiiviseen palveluasenteeseen. Käytössämme on toimiston tuottamat sähköiset taloushallinnon sovellukset. Saamme kuukausittain nopeasti välitilinpäätöstasoiset laskelmat ja erillisen raportin olennaisista eristä sähköpostiimme, vaikka sähköinen raportointi on myös käytössämme. Edustustilissä laaditaan myös konsernitilinpäätöksemme.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palveluun ja katsomme luottavaisin mielin yhteistyötämme myös tulevaisuudessa.

Lasse llvessalo
toimitusjohtaja

Ravintola Paulette

Tarjoilemme asiakkaillemme Helsingin keskustassa lounaaksi ja kotiin vietäväksi ranskalaista perinneruokaa ja raikkaita salaatteja kansainvälisen henkilökuntamme kanssa. Sanovat, että teemme kaupungin parhaan lasagnen.

Kirjanpitomme ja palkanlaskenta hoidetaan Edustustilissä meidän oman kirjanpitäjän toimesta. Yhteydenpito hänen kanssaan helppoa, kun palvelulla on kasvot. Saamme neuvoja ja apua tarvittaessa myös englanniksi. Toimiston toimintatapa soveltuu hyvin meille. Palvelu on motivoitunutta ja työn jälki hyvää.

Paula Donier
Ravintoloitsija

Donier Gastronomie Oy

Donier Gastronomie on vuodesta 2003 lähtien toiminut laadukas suomalainen elintarviketukkuri. Toimimme linkkinä korkealuokkaisten eurooppalaisten raaka-ainetuottajien sekä laatua arvostavien ravintola- ja vähittäiskauppatoimijoiden välillä. Yritys on erikoistunut maitotaloustuotteiden sekä siipikarjan maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Näiden lisäksi toimitamme laajasti erilaiset kuivatuotteet, arvolihat ja lihajalosteet.

Edustustili Oy on hoitanut meidän kirjanpitoamme ja palkanlaskentaamme alusta alkaen. Heillä on ollut kykyä mukautua vahvasti kasvavan yrityksen tarpeisiin ja näkemystä siitä, miten asioita kannattaa hoitaa.

Työnjako meidän ja toimiston välillä on toimivaa ja välitöntä. Erityisesti verotukseen liittyvät palvelut ovat minulle tärkeitä, koska suomalainen verotusjärjestelmä on ollut minulle vieras. Tietenkin palvelun saaminen englannin kielellä on ollut välttämättömyys.

Tyytyväisyyttäni kuvaa hyvin myös se, että olen suositellut Edustustiliä yhteistyökumppaneillemme.

Alex Donier
Donier Gastronomie Oy

JS-Multi Service Oy

Olemme raskaiden nostinten ja rakennustyökoneidenkoneiden huoltoon ja korjaamiseen erikoistunut huoltoliike. Osaamisalueemme ja erikoiskalustomme usein mahdollistaa polttomoottoreiden, hydrauliikan sekä sähkövikojen paikallistamisen ja korjaamisen työmaalla.

Tulimme Edustustilin asiakkaaksi yhteistyökumppanin suosittelemana. Tuolloin yritystoimintaa harjoitettiin kommandiittiyhtiönä. Heti alusta alkaen meille tuli kuva siitä, että täällä osataan niin henkilö- ja yhteisöverotukseen kuin yhtiöoikeuteenkin liittyvät asiat. Yhdessä kirjanpitäjän kanssa teimme suunnitelman yhtiömuodon muutoksesta. Niin yhtiömuodon muutos kuin siihen liittyvät verotukseen asiat onnistuivat juuri niin kuin oli suunniteltu. Kun yhtiön osakaspohjaa laajennettiin, niin oli luonnollista, että tilitoimistomme saa hoitaa järjestelyt.

Olen tyytyväinen reipashenkiseen otteeseen ja siihen, että kysymyksiin saa vastauksen. Tarpeen vaatiessa vastaus todennetaan laskelmin. Asiointi on välitöntä ja poikkeaminen toimistolla mukavaa.

Voin vilpittömästi suositella Edustustilin palveluita. Heidän palvelulupauksensa yrittäjän levollisista yöunista todella pitää paikkansa.

Jani Myllymäki
toimitusjohtaja

Sami Tainio
hallituksen pj

Kuljetus J. Sahlakoski  & J. Sahlakoski Oy

Olen ollut asiakkaana vuodesta 2004 ja asiointi aina on ollut helppoa. Oma henkilökohtainen kirjanpitäjä on suoraan tavoitettavissa, minkä takia toimistolla käynti tai soitto kesken työpäivän tekee asioinnista mutkatonta.

Minuun vaikutuksen on tehnyt erityisesti taloushallinnon ja verotuksen osaamisen lisäksi toimialakohtainen tietotaito, kuten ajantasainen tieto alan lainsäädännön muutoksista ja lupa-asioista. Se itsessään on jo sellainen lisäarvo, jota autoilija osaa arvostaa.

Jarkko Sahlakoski
autoilija

Yhteistyökumppanit

Tiliextra Oy on vuonna 1977 perustettu tilintarkastusyhteisö. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomea. Toimipisteemme ovat pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Palveluihimme kuuluu tilintarkastus sekä tilintarkastajan lausunnot ja todistamiset. Konsultoimme kirjanpitoon, verotukseen sekä yhtiöoikeuteen ja yritysjärjestelyihin liittyen. Kuulumme kotimaiseen Tilintarkastus.fi -asiantuntijaketjuun.

Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy on vuonna 1996 perustettu nuorekas, dynaaminen ja vahvasti kasvava asianajotoimisto.

Toimimme valtakunnallisesti pääpainon ollessa kuitenkin Pirkanmaalla ja Helsingissä. Lakimiehemme ovat toimineet asianajajina ja lakimiehinä useissa asianajotoimistoissa sekä myös muissa vastuullisissa asiantuntijatehtävissä liike-elämän ja julkisen sektorin palveluksessa. Lakimiestemme kokemus ja asiantuntemus sekä innostunut ja käytännönläheinen työtapa ovat asiakkaittemme etuoikeus. Palvelemme niin yrityksiä, kuluttajia kuin julkisyhteisöjäkin.

Tammer-juristien toimipiste sijaitsee Edustustili-Yhtiöiden toimitilojen yhteydessä osoitteessa Pukinmäenaukio 2 (5krs.).

Yhteydenotot:
Janne Nuutinen
010 34 66 44