Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Kirjanpito Helsinki

Yrityksesi kirjanpito sujuu kanssamme jouhevasti ja mutkattomasti, joten voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi. Tuemme tarvittaessa yritystoimintasi kehittämisessä ja annamme mielellämme näkemyksemme käyttöösi yrityksen kasvuun liittyvissä asioissa. Asiakkaan luottamus on meille kunnia-asia.

Asiakaslähtöistä palvelua vuodesta 1992

Tilitoimistossamme sinua palvelee oman kirjanpitäjäsi lisäksi liuta osaavia alan asiantuntijoita. Meillä on vankka kokemus taloushallinnon tehtävistä. Olemme tehneet kirjanpitoa Helsingissä jo yli 30 vuotta. Tunnemme arjen rutiinit ja tarjoamme ratkaisuja myös haastaviin taloushallinnon kysymyksiin.

Haluamme olla tunnettuja siitä, että olemme asiakaslähtöinen, nykyaikainen ja juuri sinulle oikeanlaisia ja sopivia ratkaisuja tuottava täyden palvelun tilitoimisto. Kaiken toimintamme perustana on asiakaslähtöinen palvelu ja aito kiinnostus sinua ja liiketoimintaasi kohtaan.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella, jotta kirjanpitäjäsi luona poikkeaminen olisi helppoa ja luontevaa.

Vastuukirjanpitäjä tekee kirjanpidosta vaivatonta

Meillä asiakkaalla on aina vastuukirjanpitäjä, jonka kanssa asiointi on helppoa ja mutkatonta. Kirjanpitäjä on perehtynyt yrityksesi toimintaan ja hänen kauttaan saat kaikki tarvitsemasi tuen ja tiedon. Edellisen lisäksi koko palvelutiimimme osaaminen on käytettävissä, kun tarvitaan neuvoja tai ratkotaan pulmia. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja innostunutta – tule rohkeasti käymään Helsingin toimistollamme. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu asianajopalvelut Tammer-Juristit, sekä tilintarkastuspalvelut naapurissamme.

Tarjoamme täyden skaalan taloushallinnon palveluita jokaiselle riippumatta yritystoiminnan koosta. Käytössämme on täysin sähköisesti toimivat järjestelmät, mutta halutessasi kirjanpito hoituu myös perinteisin keinoin. Osana laajaa ja asiantuntevaa palveluntarjontaamme teemme myös yrittäjän verotuksen tehokasta optimointia ja neuvontaa. Suositukset pääset lukemaan tästä linkistä.

Olemme OLE-Online -tilitoimistoverkon jäsen

Käytössämme oleva OLE-sovellusperhe on täysin räätälöitävissä sinun tarpeisiisi. Sen ympärille rakentuu niin joustavat talous- ja palkkahallinnon ratkaisut sekä helppokäyttöinen ja tehokas toiminnanohjaus, jolla hallitset mm. niin varastotoimintoja, materiaalivirtoja, tavarantoimituksia, projekteja kuin myös huoltotoimintoja. OLE -sovellusperheen ympärille rakennetaan halutessa asiakkaan tarpeita vastaava talous- ja toiminnanohjauksen kiinteähintainen palvelupaketti. Nykyaikaisista työkaluista huolimatta kirjanpitoa tehdään myös perinteisesti, mikäli se palvelee sinua parhaiten. OLE-Online -verkosto tarjoaa täyden tuen sovelluksen käyttöön liittyvissä asioissa ja ongelmatilanteissa.

Luodaan yhdessä edellytykset yrittäjän levollisille yöunille

Meidän tavoitteenamme on luoda edellytykset yrittäjän levollisille yöunille. Kun yrityksesi kirjanpito ja taloushallinto on luotettavissa ja osaavissa käsissä, voit huoletta nukkua yösi rauhassa.

Kirjanpito Helsinki – ota yhteyttä »