Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Netbaron® – sähköinen sovellusperhe

Netbaron® on Suomessa kehitetty ohjelmistoperhe, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen ratkaisun yrityksen sähköiseen taloushallintoon ja toiminnanohjaukseen. Se yhdistää myynnin, talouden sekä tuotannon ohjauksen – kaikki mutkattomasti yhdessä järjestelmässä. Netbaronin yhden kirjauksen periaate ja pitkälle viety automatiikka mahdollistavat tehokkaat ja joustavat toiminnot koko yritykseen ja erilaisiin tarpeisiin. Netbaron® auttaa sinua automatisoimaan rutiininomaisia taloushallinnon tehtäviä ja mahdollistaa integraatiot muihin ulkoisiin järjestelmiin. Netbaronissa saat kaikki tarvitsemasi toiminnot kiinteällä kuukausihinnalla.

Netbaronin talouden ohjaus yhdistää kattavasti liiketoiminnan eri osa-alueita. Sen avulla hoituu esimerkiksi budjetointi, ostolaskujen käsittely ja viennit mutkattomasti. Automatiikka ja rekisteriasetukset luovat kirjanpidon aineiston ilman lisätyötä ja maksuliikenne hoituu suoraan järjestelmästä. Talouden ohjaus mahdollistaa myös palkkasovelluksen käyttöönoton, jonka avulla palkanlaskenta on helppoa ja nopeaa. Tulorekisteri-ilmoitusten lähettäminen onnistuu suoraan Netbaronista ja palkkatiedot siirtyvät reaaliajassa kirjanpitoon.

Myynnin ohjauksen avulla hoidat esimerkiksi yrityksen laskutuksen helposti mistä vain. Lasku-Baron sovelluksen avulla luot sähköiset ja paperiset laskut nopeasti, jotka kuittaantuvat maksetuksi automaattisesti. Myynnin ohjaukseen voi lisätä myös Kassa-Baron sovelluksen päivittäismyyntiin, jonka monipuoliset ominaisuudet helpottavat kassatyöskentelyä. Sovellus mahdollistaa käytön useissa toimipisteissä ja luo automaattisesti tositteet kirjanpitoon, kun käytössä on myös talouden ohjaus.

Tuotannon ohjauksen avulla yrityksen työnohjaus- ja seuranta tapahtuvat vaivattomasti. Varasto-Baron auttaa pysymään ajan tasalla tuotekohtaisista varastomuutoksista sekä osto- ja myyntitapahtumista. Tuotannon ohjaukseen on lisättävissä myös Matka-Baron, jonka avulla pidät helposti ajopäiväkirjaa sekä luot matkalaskuja, jotka siirtyvät automaattisesti eteenpäin kirjanpitoon. Helppokäyttöisellä Kello-Baronilla seuraat ja hoidat työaikakirjaukset sekä kirjaat mutkattomasti myös ylityöt ja lisäkorvaukset. Sovellukseen kirjatut tunnit ovat helposti vietävissä eteenpäin palkanmaksuun. Lue lisää Netbaronin ominaisuuksista tästä.

NETBARONIN HYÖDYT

Suomessa kehitetty ohjelmistoperhe suomalaisten tarpeisiin

Kaikki kätevästi yhdessä minimoiden turhat työvaiheet ja virheet

Turvallinen pilvipalvelu, joka hoitaa päivitykset ja varmuuskopioinnit

Hyödyntää monipuolisesti automatiikkaa

Mobiilisovellukset työnajanseurantaan ja ostolaskujen hyväksyntään

Edustustili on Netbaron-tilitoimisto – ota yhteyttä ja etsitään yhdessä teille sopivat sovellusratkaisut!