Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341
netvisor-tunnus-partner

Netvisor – älykästä taloushallintoa  

Netvisor on kattava ja nykyaikainen, kaiken kokoisille yrityksille sopiva järjestelmä sähköiseen taloushallintoon ja palkanlaskentaan. Netvisorin mobiiliapplikaatiot tarjoavat helpon ratkaisun talouden seurantaan ja aineiston käsittelyyn. Netvisor toimii täysin reaaliaikaisesti ja takaa saumattoman yhteyden yrityksen eri toimintojen välille. Tilitoimiston ja asiakkaan Netvisor-yhteiskäyttö mahdollistaa joustavan yhteistyön: näin pysyt ajan tasalla kaikista yrityksesi taloushallinnon asioista ja selvität askarruttavia asioista tehokkaasti yhdessä kirjanpitäjäsi kanssa. Netvisor tarjoaa valmiit palvelupaketit ja selkeän hinnoittelun, johon voit tutustua tästä.

Netvisor yhdistää liiketoiminnan eri osa-alueiden hallinnan yhteen järjestelmään, mikä tehostaa yrityksen toimintaa ja tarjoaa parempaa näkyvyyttä yrityksen taloudellisen tilanteen seurantaan. Se mahdollistaa tehokkaan myyntilaskutuksen ja saatavien nopean kotiuttamisen, aikaa säästävän ostolaskujen käsittelyn ja maksamisen sekä kirjanpitotyökalun, joka toimii 97 % automaatiolla.  Netvisor tarjoaa myös kattavan ja käyttäjäystävällisen ratkaisun palkanlaskentaan, jossa palkkojen laskeminen ja maksaminen  tapahtuu nopeasti ja turvallisesti – toki tilitoimisto hoitaa halutessasi tämänkin.

Netvisorin palvelupaketteihin sisältyy aina maksuttomat mobiilisovellukset sekä yrittäjälle että työntekijöille. Mobiilisovelluksen avulla skannaat kuitit kirjanpitoon, hyväksyt ostolaskuja ja seuraat yrityksesi taloutta sekä luot matkalaskuja tai kirjaat työtunnit. Netvisorissa on valmiit yhteydet suomalaisiin pankkeihin, verottajaan sekä tulorekisteriin. Sen lisäksi Netvisor mahdollistaa valmiit integraatiot yli 250 ohjelmistoon, kuten tunnetuimpiin kassajärjestelmiin ja verkkokauppoihin. Kaikkiin integraatioihin voit tutustua tästä.

OLETKO UUSI YRITTÄJÄ? Netvisor tarjoaa kaikille vuonna 2024 kaupparekisteriin rekisteröityneille yrityksille Professional-paketin vuodeksi ilman kuukausi- ja avausmaksua. Lue lisää kampanjasta tästä.

NETVISORIN HYÖDYT

  Kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksen sähköiseen taloudenhallintoon

  Kattavat integraatiot mahdollistavat tiedon liikkumisen saumattomasti

  Maksuttomat mobiilisovellukset kaikkien käyttöön

  Valmiit palvelupaketit ja selkeä hinnoittelu

  Reaaliaikaisuus lisää läpinäkyvyyttä ja helppokäyttöisyys säästää aikaa

Edustustili on Netvisor-tilitoimisto – ota yhteyttä ja etsitään yhdessä teille sopivat sovellusratkaisut!