Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Miksi siirtyisin sähköiseen kirjanpitoon?

Sähköisen taloushallinnon etuja ovat ainakin tehokkuus ja nopeus, joustavuus, helppous, toiminnan laadun paraneminen, virheiden väheneminen, ekologisuus ja arkistointitilan tarpeen väheneminen.

Sähköisen taloushallinnon avulla yrityksen/yrittäjän niin myyntilaskutukseen kuin ostolaskujen käsittelyyn liittyvät rutiinit nopeutuvat ja sitä kautta saavutetaan sekä kustannus- että ajansäästöä.

Mitkä ovat pienen tilitoimiston edut?

Meillä asiakkaalla on aina vastuukirjanpitäjä, jonka kanssa asiointi on helppoa ja mutkatonta. Kirjanpitäjä on perehtynyt yrityksesi toimintaan ja hänen kauttaan saat kaikki tarvitsemasi tuen ja tiedon.

Edellisen lisäksi koko palvelutiimimme osaaminen on käytettävissä, kun tarvitaan neuvoja tai ratkotaan pulmia.

Henkilökuntamme on motivoitunutta ja innostunutta – ota yhteyttä; tule paikalle niin näet.

Milloin kannattaa vaihtaa tilitoimistoa?

Tilitoimistopalveluun liittyy erityisesti luottamus. Luottamus palvelutarjoajaan voi horjua esim. sen takia, ettei viranomaisilmoitukset, tilinpäätökset tai kirjanpito valmistu ajallaan. Tuntuuko siltä, että et saa riittävää ohjausta ja neuvontaa tai kysymyksiisi ei vastata ymmärrettävästi?

Soita meille – katsotaan voimmeko me auttaa.

Miten toimitan aineiston tilitoimistolle?

Vaikka käytämme nykyaikaisia sovelluksia, joihin on saatavissa niin myynti- kuin ostolaskut sähköisesti niin emme missään tapauksessa ylenkatso sitä, että toimitat paperiaineiston meille toimistolle. Olemme avoinna 8:00-16:00 ja usein sovittaessa tämän ajan ulkopuolellakin. Henkilökohtaista kontaktia ei voita mikään.

Tietenkin lähes kaikki sähköiset aineistomuodot ovat toimitettavissa myös esim. vastuukirjanpitäjän sähköpostiin.

Haluan perustaa yrityksen, miten etenen?

Ota yhteyttä, keskustellaan ja sovitaan tapaaminen. Emme pelkästään perusta sinulle yhtiötä, vaan ennen sitä käymme huolellisesti läpi tulevaan liiketoimintaan liittyvät erityispiirteet, jotta yhdessä löydämme sinulle oikean ratkaisun ja yhtiömuodon. Samalla käymme läpi koko perustamisprosessin kustannukset.

Haluan laajentaa yritystoimintaani, mitä on otettava huomioon?

Yritystoiminnan laajentamisen yhteydessä on ensisijaisesti selvitettävä tulevat rahoitustarpeet, syntyvät kustannukset sekä toiminnan laajenemiseen liittyvät riskitekijät. Näissä asioissa sinua voidaan auttaa konkreettisesti esim. laatimalla talousarvioita, selvittämällä tulevia henkilöstökustannuksia, auttamalla tukihakemusten täyttämisessä ja tekemällä erilaisia kannattavuuslaskelmia käytettävissä olevan tiedon perusteella.

Lähetä lisää kysymyksiä