Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

KIRJANPITO HELPOSTI

Kenelle: Yrittäjille, jotka tarvitsevat ammattitaitoisen ja simppelin kirjanpidon ja veroilmoituksen luotettavasti ja ajallaan.

Mikä: Kirjanpito Helposti -palvelupaketti on juuri sitä, mihin nimikin viittaa – yrityksesi kirjanpito tehdään ammattitaitoisesti kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain riippuen yrityksen koosta ja toiminnasta. Voit toimittaa aineistosi meille sähköisiä kanavia pitkin tai perinteisesti paperilla. Huolehdimme myös viranomaisilmoituksista, ennakkoverojen seurannasta ja arkistoimme kirjanpitoaineiston sähköisesti.

TOIMELIAS

Kenelle: Yrittäjille, jotka huolehtivat laskujen käsittelystä itse mutta kaipaavat rinnalleen ammattitaitoisen kirjanpitäjän.

Mikä: Toimelias -palvelupaketin avulla saat yrityksellesi luotettavan kirjanpidon vaivattomasti. Saat käyttöösi nykyaikaiset taloushallinnon sovellukset, jotka mahdollistavat sähköisen myyntilaskutuksen, verkkolaskujen vastaanottamisen ja maksuliikenteen suoraan sovelluksesta. Käsittelet itse laskusi helposti ja kirjanpitäjäsi huolehtii kuukausittaisesta kirjanpidosta ja viranomaisilmoituksista sekä toimittaa sinulle kirjanpitoraportit tarkasteltavaksi. Kirjanpitäjä huolehtii myös ennakkoverojen seurannasta.

TEHOKAS

Kenelle: Yrityksille, joilta luonnistuu reskontranhoito, mutta haluavat tilitoimiston huolehtivan kokonaisvaltaisesti taloushallinnosta.

Mikä: Tehokas -palvelupaketissa huolehdit itse reskontranhoidosta kirjanpitäjäsi tukemana. Kirjanpitäjäsi vastaa kuukausittain kirjanpidon oikeellisuudesta sekä viranomaisilmoituksista, ja raportoi sinulle kirjanpidon avainluvuista. Seuraamme myös ennakkoverojasi eikä sinun tarvitse huolehtia niiden ajantasaisuudesta. Pakettiin sisältyy kattavat taloushallinnon sovellukset mahdollistaen sähköisen myyntilaskutuksen ja verkkolaskujen vastaanoton. Tarvittaessa sovelluspakettiin voidaan lisätä joustavan toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuudet, jotka helpottavat päivittäistä taloudenhoitoa ja mahdollistavat useiden rajapintojen käyttöönoton. Yrityksesi kirjanpito pysyy reaaliaikaisena kirjanpitäjän käsitellessä tiliotteet ja kohdistaessa maksut viikoittain.

HUOLETON

Kenelle: Yrityksille, jotka haluavat täysin sähköisen ja reaaliaikaisen taloushallinnon sekä monipuolisen liiketoiminnan kumppanin.

Mikä: Huoleton -palvelupaketti sisältää kaiken mitä taloushallinnolta voi toivoa. Käytössäsi on kattavat taloushallinnon sovellukset sekä joustava toiminnanohjausjärjestelmä, jotka ovat räätälöitävissä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Saat henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka huolehtii kuukausittaisesta kirjanpidosta sekä viranomaisilmoituksista ajallaan ja raportoi sinulle kirjanpidon avainluvuista. Taloushallintosi pysyy täysin reaaliaikaisena – kierrätämme ostolaskut hyväksyttäväksi, käsittelemme tiliotteet ja kohdistamme suoritukset säännöllisesti.

Lisäpalvelut

Kaikkiin palvelupaketteihimme voi halutessaan lisätä laajasti eri lisäpalveluita, kuten konserniraportointia myös englanniksi tai ruotsiksi, johdon sparrauspalavereita, sovellustukipalveluita sekä paljon muuta.

PALKKAPUSSI

Kenelle: Yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa palkkahallinnon ammattimaisen palkanlaskijan hoidettavaksi.

Mikä: Palkkapussi -palvelulla saat yrityksellesi ammattitaitoisen palkanlaskennan vaivattomasti joko kiinteän kuukausipalkan tai tuntilistan perusteella. Huolehdimme puolestasi myös matkalaskujen käsittelystä sekä lomapalkkalaskennasta kerran vuodessa. Pakettiin sisältyy myös Tulorekisteri- sekä työnantajan erillisilmoitukset, minkä lisäksi toimitamme palkkalaskelmat työntekijöille sähköisesti.

Pakettiin voi sisällyttää myös monia lisäpalveluja, kuten HR-palveluita, viranomaishakemusten laadinnan ja työehtosopimusten tulkinta-apua.