Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Edustustili ja Tili Profiili ovat yhdistäneet voimansa 1.5.2021

Yrittäjät ovat kulkeneet rinnakkain jo liki kolmenkymmenen vuoden ajan, joten toiminnan yhdistäminen on luonnollinen jatkumo tarinalle ja vuosien yhteistyökumppanuudelle. Yhteisiä tavoitteita kohti kulkien Tili Profiilin liiketoiminta siirtyy Edustustilille toukokuusta alkaen.

Koska yritysten historia, arvot ja palvelut ovat hyvin samankaltaisia, saadaan yhdistyminen sujumaan mutkattomasti. Myös tilitoimiston sijainti ja taloushallinnon sähköiset sovellukset pysyvät ennallaan. Asiakkaillemme yhdistymisen hyödyt näkyvät eritoten tavoitettavuudessa ja palveluvalikoimassa: resurssiemme vahvistuessa voimme tarjota entistä kattavammin ammattimaista palvelua nopeasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on, että voimme auttaa ja palvella asiakkaitamme laajasti ja monipuolisesti niin arjen rutiineissa kuin haastavissakin asiantuntijatehtävissä.

”Asiakastyytyväisyytemme on tutkimuskyselymme mukaan korkealla tasolla. Pyrimme jatkossakin pitämään kiinni palvelulupauksestamme ja perusarvoista, joiden perusteella asiakkaamme ovat valinneet meidät kumppaniksi: haluamme olla arvostettu, nykyaikainen ja monipuolinen osaaja, joka tunnetaan asiakaslähtöisestä ja palvelualttiista toiminnasta”, lupaa Edustustilin toimitusjohtaja Jari Hämäläinen.

Yhteistyön tiivistyessä Markku jatkaa Edustustilissä vanhempana taloushallinnon asiantuntijana sekä perehdyttää henkilöstöä siirtyvien asiakkuuksien osalta.  Hänen vankka kokemuksensa ja sen myötä karttunut näkemys yritysten taloushallinnosta tulee vahvistamaan niin kirjanpito- kuin veropalveluita. Pia palkkahallinnon asiantuntijana liittyy osaksi Edustustilin palkkahallinto- ja HR-palveluiden tiimiä.

”Tili Profiilin ja Edustustilin ydinosaaminen ja tapa katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta täydentävät toisiaan. Yhdistymisen johdosta pystymme tarjoamaan laajemmin tehokkaita sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja. Isommalla asiantuntijaporukalla mahdollistamme myös joustavan palvelun”, toteavat Markku Väyrynen ja Jari Hämäläinen yhdessä.

Yhdessä olemme vahvempia.

Jari Hämäläinen
puh. 050 525 4363
jari.hamalainen@edustustili.fi

Markku Väyrynen
puh. 050 525 4364
markku.vayrynen@edustustili.fi

03/05/2021