Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Edustustili ja JTN-Yhtiö tiivistävät yhteistyötään

Edustustili ja JTN-Yhtiö tiivistävät yhteistyötään

Yrittäjät ovat tehneet yhteistyötä jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan, joten toimintojen yhdistäminen on luonnollinen jatkumo vuosien yhteistyölle. Yhteisiä tavoitteita kohti kulkien JTN-Yhtiön ja Edustustilin yhteistyö tiivistyy vuoden 2023 alusta alkaen. Toiminta ja palvelut jatkuvat kuten tähänkin asti.

Yritysten historia, arvot ja palvelut ovat hyvin samankaltaisia, joten yhteistyön tiivistyminen saadaan sujumaan mutkattomasti. Tilitoimiston sijainti ja taloushallinnon sähköiset sovellukset pysyvät ennallaan, mikä helpottaa siirtymää asiakkaille. Asiakkaillemme hyödyt näkyvät eritoten tavoitettavuudessa ja palveluvalikoimassa: resurssiemme vahvistuessa voimme tarjota entistä kattavammin ammattimaista palvelua nopeasti ja luotettavasti. Tavoitteena on, että voimme auttaa ja palvella asiakkaitamme laajasti ja monipuolisesti niin arjen rutiineissa kuin haastavissakin asiantuntijatehtävissä.

Yhteistyön tiivistyessä Tuomas tukee Edustustilin tiimiä vanhempana taloushallinnon asiantuntijana. Hänen vankka kokemuksensa ja sen myötä karttunut näkemys yritysten taloushallinnosta tulee vahvistamaan niin neuvonta- kuin veropalveluita.

”Yhtiöiden ydinosaaminen sekä halu tukea ja auttaa asiakkaita yhtiön talouden hoidossa ja liiketoiminnassa ovat kumppaneita yhdistäviä kulmakiviä. Yhdistymisen johdosta pystymme tarjoamaan laajemmin tehokkaita sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja. Isommalla asiantuntijaporukalla mahdollistamme myös joustavan palvelun”, toteavat Tuomas Närvänen ja Jari Hämäläinen yhdessä.

Yhdistyminen ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme. Yhteyshenkilöiden muutoksista tiedotamme erikseen henkilökohtaisesti.

Yhteistyöterveisin,

    Jari Hämäläinen                             Tuomas Närvänen

puh. 050 525 4363                              puh. 040 061 2744
jari.hamalainen@edustustili.fi        tuomas.narvanen@jtn.fi

 

03/02/2023