Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Sähköinen taloushallinto

Säästä aikaasi valitsemalla OLE Online

OLE Online -sovellusratkaisut

Edustustili-yhtiöt tarjoaa sähköisen liiketoiminnan ratkaisut yhdistettynä ammattitaitoiseen taloushallinnon osaamiseen. Voimme toimia joko perinteisesti tai sähköisen taloushallinnon avulla reaaliaikaisesti. Online-ajassa pelaava kirjanpito on yrityksesi tehokas, tarkka ja turvallinen täsmätyökalu. Se raportoi, ennustaa ja antaa eväitä johtopäätösten tekemiseen.

Oikea-aikainen ja laaja tieto yrityksen taloudesta helpottaa yhtiön prosessien hallintaa ja nopeuttaa rutiineja. Kassavirran seuranta ja hallinta on helppoa, koska näet halutessasi osto- ja myyntilaskujen tilanteen. Sähköinen arkisto taas vapauttaa yrittäjän ajasta ja paikasta.

Kirjanpitäjän tehtävä on myös tukea sinua sovelluksiin liittyvissä kysymyksissä. Monipuolinen ammattitaito ja korkea laatu ovat toimintamme perusta.

OLE Online

Ole Online -tilitoimistot on itsenäisten tilitoimistojen muodostama valtakunnallinen verkosto.

Tilitoimisto lähellä

Palvelemme yrityksiä läheisenä tilitoimistona ja verkostomme monien eri toimialojen asiantuntemuksella. Sähköistämme kirjanpidon reaaliaikaan. Autamme asiakkaitamme taloushallinnon ratkaisujen tekemisessä.
Tutustu tilitoimistopalveluihimme »

Sovellukset

Yksi Ole-eduistamme ovat markkinoiden helppokäyttöisimmät sovellukset. Olemme kehittäneet Ole-sovellukset tiiviissä yhteistyössä NetBaronin kanssa, joten tunnemme ne kiireestä kantapäähän.