Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Palvelut

Edustustili - täyden palvelun tilitoimisto

Käytämme sähköisissä palveluissamme NetBaron- ja Netvisor -ohjelmistoratkaisuja. Kaikkiin paketteihin voi sisällyttää lisäksi palkkahallinnon palvelut. Palvelupaketit ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti – ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä yrityksesi näköinen kokonaisuus.

Ole huoleton

Ole huoletta – me vastaamme taloushallinnon rutiineistasi

KENELLE: Yrityksille, jotka haluavat taloushallinnoltaan huolettomuutta ja aina taloudestasi ajan tasalla olevan palvelun.

OLE Huoleton on kattava ja reaaliaikainen palvelupaketti. Se sisältää sähköisen taloushallinnon sovellukset. Vastaamme siitä, että kuukausittainen kirjanpito ja viranomaisilmoitukset ovat ajallaan. Lisäksi me kierrätämme ostolaskut teille hyväksyttäväksi – näin säästät aikaasi yritystoimintaan.

Ole tehokas

Tehokkuutta sähköisellä taloushallinnolla

KENELLE: Yrityksille, jotka haluavat pitää reskontranhoidon itsellään, mutta ulkoistaa kirjanpitonsa ammattitaitoiselle kirjanpitäjälle.

Palvelupaketti sisältää sähköisen taloushallinnon sovellukset, jonka kautta voit vastaanottaa ostolaskuja sekä lähettää myyntilaskusi sähköisesti. Huolehdit itse päivittäisestä reskontranhoidosta kirjanpitäjäsi tukemana. Me vastaamme  kirjanpidon oikeellisuudesta ja lähetämme viranomaisilmoitukset ajallaan kuukausittain.

Kirjanpito helposti

Helppo ja kustannustehokas

KENELLE: Yrityksille, jotka haluavat ammattitaitoisen kirjanpidon kerran kuukaudessa tehtynä.

Kirjanpito Helposti on juuri sitä, mihin nimikin viittaa – kirjanpitosi tehdään kerran kuukaudessa ja halutessasi arkistoidaan sähköisessä muodossa. Voit toimittaa aineiston meille haluamallasi tavalla perinteisesti paperisena tai sähköisesti.

Tilinpidosta verovinkkeihin

Asiakkainamme on kaiken kokoisia pk-yrityksiä ja -yrittäjiä. Olemme hoitaneet ja hoidamme mm. lukuisien autoilijoiden ja liikennöitsijöiden, ravintoloitsijoiden, maahantuojien sekä laaja-alaisesti eri palvelualan yrittäjien kirjanpitoa ja verotusta. Edellisen lisäksi asiakkainamme on myös arvopaperikauppiaita.

Lue lisää tilitoimistopalveluistamme »

Tietoa päätöksenteon pohjaksi

Haluamme, että talousasioiden suhteen asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa. Kun perusasiat on järjestetty, voidaan keskittyä pitkäjänteiseen suunnitteluun ja taloustiedon hyödyntämiseen yrityksen työkaluna. Pyrimme olemaan asioiden edellä ja tarjoamaan neuvoja ja vaihtoehtoja niin, että päätöksenteolle on aikaa ja perusteita. Suurten linjojen hallitseminen ei silti tarkoita, että ylenkatsoisimme yksityiskohtia: ratkomme mielellämme pienetkin pulmat.

Kirjanpito

Haluamme, että talousasioiden suhteen asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa. Asiakkaalle nimetään oma vastuukirjanpitäjä, jonka kanssa asiointi on helppoa ja mutkatonta. Hän kokemuksellaan tuntee yhtiösi asiat ja huolehtii siitä, että kirjanpito, tilinpäätös ja viranomaisilmoitukset ovat oikein ja toimitetaan ajallaan.

Riippuen palvelusopimuksesta niin välitilinpäätös laaditaan kuukausittain, jotta yrityksen talouden seuranta on täsmällistä.

Edellisen lisäksi koko palvelutiimimme osaaminen on käytettävissä, kun tarvitaan neuvoja tai ratkotaan pulmia.

Kirjanpito laaditaan nykyaikaisilla sovelluksilla ja halutessasi saat käyttöösi sähköisen sovelluksen esim. myyntilaskutusta ja saatavien seurantaa varten. Mikäli haluat vapauttaa toimintasi paperisista ostolaskuista, niin kierrätämme puolestasi ostolaskut. Maksattaminen onnistuu helposti ja nautit samalla sähköisen arkistoinnin eduista.

Toimitamme luonnollisesti kirjanpidon raportit käyttöösi haluamallasi tavalla. Mikäli käytössä on sähköiset palvelut, on raporteilta mahdollista porautua syvemmälle lukujen taustoihin, vaikka yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa.

Lue lisää kirjanpitopalveluistamme »

Tilinpäätökset

Tilinpäätökset laadimme lain vaatimusten mukaan ajallaan. Käymme tilinpäätöksen asiakkaan kanssa yhdessä läpi ja samalla raportoimme olennaisista asioista. Näitä ovat mm. yrityksen toiminnan talouslukujen kehittyminen, verotukseen ja mahdollisesti yhtiöoikeuteen liittyvät asiat.

Palkanlaskenta

Hoidamme palkanlaskennan, maksatuksen ja laskelmien jakelun sekä viranomaisilmoitukset luotettavasti yhteistyössä kanssasi.

Yhteisö- ja henkilöverotus

Meidän tehtävämme on pysyä mukana verotuksen muutoksissa. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto ja koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme ja seuraamme aikaamme ja muutoksia, jotta asiakkaillamme on verotuksen osalta käytettävissä tuorein mahdollinen tieto. Se kulkee käsikädessä yrittäjän henkilökohtaisen verotuksen optimoinnin kanssa.

Kaupparekisteriasiat

Hallitsemme yhtiöoikeuden ja sitä kautta kaupparekisteriasiat yrityksen koko elinkaaren osalta. Emme pelkästään perusta sinulle yhtiötä, vaan ennen sitä käymme huolellisesti läpi tulevaan liiketoimintaan liittyvät erityispiirteet, jotta voimme tarjota oikean yhtiömuodon. Myöhemmin tarvittaviin yrityksen muutosasioihin tietotaitomme on kokonaan käytettävissäsi.

Yritysjärjestelyt

Palvelemme teitä tarvittaessa mm. omistusjärjestelyihin, yrityskauppoihin, osakeanteihin ja erilaisiin yritysjärjestelyihin liittyen.

Verosuunnittelu

Verosuunnittelun lähtökohtana usein on niin yrityksen kuin erityisesti yrittäjän verotuksen optimointi. Kun perusasiat on järjestetty, voidaan keskittyä pitkäjänteiseen suunnitteluun ja taloustiedon hyödyntämiseen. Pyrimme hyvällä suunnittelulla tarjoamaan neuvoja ja vaihtoehtoja verotuksen tehostamiseksi.

Laadimme myös verotukseen liittyviä oikaisuvaatimuksia ja olemme käytettävissä esim. verotarkastuksen yhteydessä.