Pukinmäenaukio 2 (5 krs.), 00720 Helsinki
010 229 0341

Tilitoimisto Helsinki

Tilitoimisto Edustustili Helsingissä tarjoaa sähköisen liiketoiminnan sovellusratkaisut yhdistettynä ammattitaitoisiin talous- ja palkkahallinnon palveluihin. Käytössämme on sekä Netbaronin että Netvisorin tarjoamat nykyaikaiset ja joustavat taloushallinnon järjestelmät.

Tilitoimisto yrittäjille ja yrityksille

Olemme keskittyneet palvelemaan yrityksiä koosta ja toimialasta riippumatta. Tunnemme yrittäjien arjen ja haasteet, rutiinit ja koukerot, joten osaamme tarjota asiantuntevaa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua.

Lähtökohtaisesti suurin osa asiakkaistamme on pk-yrityksiä, joita palvelemme hyvin laaja-alaisesti kattavien ratkaisujen ja sähköisten palvelujen avulla. Yhtäläisesti palvelemme myös pienempiä toimijoita, joille perinteiset ratkaisut soveltuvat parhaiten.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun ja yrityksesi tarpeita ja toiveita vastaavat taloushallinnon palvelut ja ratkaisut.

Katso yhteystietomme »

Sähköinen taloushallinto

OLEHuoleton on taloushallinnon kokonaisvaltainen, sähköisiä työkaluja hyödyntävä palvelu. Palvelu sopii yrityksille, jotka haluavat huolettomuutta ja aina ajan tasalla olevan taloushallinnon palvelun. OLEHuoleton -pakettiin kuuluu myös mahdollisuus helppokäyttöiseen toiminnanohjausjärjestelmään.

Vastaanotamme päivittäin saapuvat ostolaskusi ja laitamme ne sähköisesti kiertoon yrityksesi avainhenkilöille tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Ostolaskujen maksu onnistuu suoraan samasta järjestelmästä. Huolehdimme kirjanpidon oikeellisuudesta ja viranomaisilmoituksista ajallaan sekä pidämme sinut ajan tasalla yrityksesi taloudesta.

Lue lisää palveluistamme »

Sähköinen kirjanpito

KirjanpitoHelposti on kuukausittainen kirjanpitopalvelu. Palvelupaketti sopii pienille yrityksille, jotka haluavat ammattitaitoisen kirjanpidon kerran kuukaudessa tehtynä. Toimita kirjanpitotositteet tilitoimistoon kuvaamalla ne eTasku -älypuhelinsovelluksella tai lähettämällä sähköpostitse pdf-muotoisina. Kirjanpito tehdään kerran kuukaudessa ja arkistoidaan sähköisessä muodossa. Tietenkin voit myös toimittaa aineiston perinteisesti paperisena – tällöin sovitaan erikseen aineiston arkistointitavasta.

Molemmissa ratkaisuissa hyödynnämme sähköisiä työkaluja tarpeen mukaan ja paketit ovat sovellettavissa asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Olipa tarpeesi mikä tahansa, tavoitteenamme on tukea sinua ja liiketoimintaasi kokonaisuutena.

Lue lisää palveluistamme »

Edustustili on luotettava kumppani

Edustustili on vuonna 1992 perustettu tilitoimisto Helsingin Pukinmäessä, jossa työskentelee yhteensä seitsemän taloushallinnon ammattilaista. Pyrimme löytämään oikeanlaiset ratkaisut jokaiselle yrittäjälle liiketoiminnan laajuudesta ja toimialasta riippumatta. Olemme auktorisoitu taloushallintoliiton ja OLE Online -tilitoimistoverkoston jäsentoimisto. Meiltä löytyy voimavaroja ja asiantuntemusta palvella kaikenkokoisia toimijoita.

Selvitämme tarpeesi ja tarjoamme tarpeiden pohjalta oikeanlaista tilitoimistoratkaisua sinulle ja yrityksellesi. Saat meiltä sähköisen talouden- ja/tai toiminnanohjauksen tai tarvittaessa perinteisemmän kokonaisuuden.

Valitse yhteistyökumppaniksesi luotettava asiantuntija ja ota yhteyttä »